Heippa ihanat ystäväni! Olen siirtänyt blogini uuteen osoitteeseen, jatkossa kuulumiset löydät siis täältä. Kotisivuhommat on niin vanhanaikaista meitsin mielestä, joten päädyin jatkossa päivittämään pelkästään tätä blogia. Toivottavasti ahkerammin!

Viime viikonloppuna me sitten tehtiin se mikä emännän kanssa luvattiin; korkattiin Rallytoko-ura! Jyväskylän kansainvälisen näyttelyn yhteydessä pidettiin molempina päivinä kisat ja täytyy sanoa että yllätyttiin kyllä positiivisesti. Emäntä hermoili etukäteen eikä  saanut oikein nukuttua, vaikka ei tästä nyt leipätyötä haaveiltu kummallekaan. Meikäläinen otti rennosti, kuinkas muuten ja emännän sanoin: aina se Raparipa jaksaa vaan yllättää! Etukäteishermoilun aiheena oli meikäläisen mukamas jännittäminen tietyissä suoritusosioissa. Otetaan esimerkkinä maahan käyminen. Ei siinä turvallisessa ympäristössä ole mitään vaikeaa, mutta hälyisissä paikoissa joissa desibelit nousee ja kaverit vouhottaa piilee omat vaaransa. On saattanut joskus käydä niin että meikäläisen mielestä on ollut parempi jättää temput tekemättä. Mutta nou hätä, päätin tehdä siis tällä kertaa toisin ja heittäydyin maahan heti eka käskystä ja häntä heiluen tietysti. Suoritus meni kokonaisuutena hienosti ja tästä saatiin sitten 97 pistettä/100 eli hitokseen hyvin ja sain vielä erityismainintana "tuomarin suosikki" palkinnon joka jaetaan kisaluokassa aina yhdelle koiralle. Tuomari kirjoitti arvosteluun "iloisesti heiluva häntä, oikea asenne molemmilla"! Sunnuntaina tehtiin myös hyvä rata, pisteitä 94 ja kommentti "ihana energiapakkaus"!

Nyt vaan yksi hyväksytty suoritus niin kisataan uudessa luokassa. Vinski-villakoira sai uuden kampauksen viikonloppuna kun kasvattaja-Jonna leikkasi poitsulle leijonaleikkauksen. Emännälle tuli melkein tippa silmään kun pikkupennusta kasvoi hujauksessa iso poika. Mammanpojiksi se meitä silti vielä kutsuu, en tiedä minkä takia.

Näkemisiin,

Raparipa-rallyman