Hellouta frendit!

Näitä päiviä sitten paljon lisää, nimittäin synttäreitä! Tasan 9-vuotta sitten synnyttiin veljieni Pelen ja Nallen kanssa ihanan Suzi-äidin pentulootan pahnoille ja parhaat mahdolliset eväät tähän maailmaan saatiinkin. Siinä sitten jännityksellä odoteltiin viikkojen kuluessa minkälaiseen kotiin ja perheeseen päästään ja meikäläisellä kävi ainakin huippumäihä ( ja olen kuullut että veljille niinikään). Uudessa kodissa odotti pari kärttyistä vanhaapiikaa Sisu ja Tiiti-Annikki (emäntä tietty yks niistä) iso piha ja jottamoiset lenkkimaastot. Asiat on niistä päivistä kyllä muuttuneet aika paljon, meitsin petikaveri on nykyisin toi Pipsu, emäntä on vaihtanut siviilisäätyä ja pyöräyttänyt omaan lootaansa pari kivaa pikkuemäntää ja tulihan se karvaläjäkin meille tossa hiljattain. Nooh siinä siis meikäläisen historiaa ketä kiinnostaa. Tänään juhlittiin kuiteskin nakkikahvien kera uutta vuosirengasta ja älkää vaan tulko enää sanomaan että olisi painoa tullut meikäläiselle lisää. Pah. Sehän on vaan talvikarvaa mikä saa kenet tahansa näyttämään "hieman" pyöreämmältä! Olen kyllä kovasti avustanut karvaläjää ruokakupin tyhjentämisessä jos on näyttänyt ettei poloinen urakastaan yksin selviä, onhan se niin pieni vielä. Emäntä on sitä mieltä että varastan mutta mitä varkautta se on jos Vinski lähtee puoliksi syödyltä ruokakupilta touhuamaan omiaan ja minä vähän maistan?

Iltapäivällä olikin sitten laatuseuraa tarjolla, nimittäin ihana velipoikani Peikko kämppiksineen lähtivät meidän kanssa pienelle metsäretkelle jonka jälkeen tarjosin sitten pojille nakit synttäreiden kunniaksi. Olipa kerrassaan mahtava päivä, taidankin alkaa viettämään näitä synttäreitä useammin kuin kerran vuodessa! Saijonaarasta vaan ja arvatkaa kumpi on Raparipa ja kumpi Peikko?

CIMG3051-normal.jpg

(vihje; meitsi kävi edellisenä päivänä kotiparturissa, otettiin sitä talvikarvaa pois ja ihanhan tuossa kuvassa posket on lommollaan vai mitä???)